يكشنبه30 ارديبهشت 1403     Saturday, May 18, 2024
1400/10/27
کدخبر :61820
45
چاپ :

اینفودمی بدتر از اپیدمی است

کارشناس ارشد روانشناسی بالینی تاکید کرد: در دوران بحران باید اطلاعات سالم به مردم برسانیم و بدانید که اینفودمی خیلی بدتر از اپیدمی است.

علی بهرام‌نژاد در نشست خبری با محوریت بررسی سلامت روان در دوران کرونا گفت: در شرایط بحران هرچه میزان تاب آوری کمتر باشد آسیب در جامعه بیشتر می شود.

به گزارش دل عالم به نقل از ایسنا، وی به تبیین پیامدهای دوران بحران پرداخت و اظهار کرد: در استرس ها مردم از ارزش های خود فاصله می گیرند و اگر نتوانیم استرس ها را مدیریت کنیم آسیب ها بیشتر و ساختار جامعه در جهت منفی سوق دهد لذا باید استرس های ناشی از کرونا کاهش دهیم.

کارشناس ارشد روانشناسی بالینی عنوان کرد: برخی اوقات استرس منجر به رشد افراد می شود ما در دوران کرونا خیلی چیزها یاد گرفتیم.

وی بیان کرد: در زمان استرس بایدها خیلی مهم نیست بلکه نبایدها مهمتر هستند.

بهرام‌نژاد با تاکید برآنکه در زمان بحران باید ساز و کار سازگاری را بیشتر و واکنش ها را کمتر کنید.

وی تاکید کرد: باید همه تلاش خود را کنیم تا افراد کمتری دچار بیماری کرونا شوند زیرا برخی از افراد مبتلا دچار اختلال روان پزشکی می شوند به طور مثال یک سوم افراد بستری در ICU دچار این اختلال می شوند.

کارشناس ارشد روانشناسی بالینی با بیان این مطلب که باید مسئولیت همگانی بیشتر کنیم و به این اپیدمی پایان دهیم، تصریح کرد: نقش رسانه ها، مصلحین، فرهنگیان و... از سازندگان واکسن مهمتر است زیرا این قشرها فکر مردم را تغییر می دهند و می توانند با بیان مطلبی مردم را ترغیب به تزریق واکسن بکنند و برعکس.

اینفودمی به معنای مواجهه با حجم وسیع اطلاعات در شبکه های متنوع مجازی است به طوری که کاربر در تشخیص صحت و سقم این داده ها سردرگم می شود.

برچسب ها :

مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید :

  1. نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  2. نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  3. نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
دیدگاه شما ثبت شد
مطالب پیشنهادی
دل عالم

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری دل عالم می باشد.