سه شنبه25 ارديبهشت 1403     Tuesday, May 14, 2024
1401/09/03
کدخبر :75214
7
چاپ :

تغییر اساسی در درآمدهای کشور بدون توجه به نقش ICT امکان ندارد

مدیر مخابرات منطقه کرمان گفت: اگر قرار است تغییر اساسی در درآمدهای کشور صورت بگیرد بدون توجه به نقش ICT امکان ندارد.




 

به گزارش دل عالم به نقل از ایسنا، حسن آذری نصرآباد در نشست خبری با اشاره به نقش رسانه ها در شفاف سازی اظهار کرد: اگر اطلاع رسانی درست درباره عملکرد، نارسائی ها، موانع و ترک فعل هایی که صورت گرفته، شفاف برای مردم صورت بگیرد، بخش عمده ای از مسائل حل می شود.

وی در ادامه با بیان اینکه در دوران شیوع کرونا یک تلنگر به کشور خورد و نقش سیاست های مخابراتی و ارتباطی بیش از پیش مشهود شد، افزود: توسعه ای پایدار است که با رویکرد جدید دنیا با محور ICT اتفاق می افتد و هیچ خدمتی را در جایی نمی شود نام برد که هیچ استفاده ای از امکانات مخابراتی و ارتباطی نکرده باشد.

آذری با بیان اینکه توجه به مخابرات، توسعه ارتباطات و ICT می تواند توسعه پایدار در همه زمینه ها به وجود بیاورد، تصریح کرد: اتحادیه جهانی مخابرات در سال های ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ شعار خود را به عنوان "نقش مخابرات و ارتباطات در گذر از بحران های جهانی چیست" انتخاب کرد.

مدیر مخابرات منطقه کرمان با بیان اینکه مشتریان ما به کیفیت و کمیت خدمات صنعت مخابرات حساس هستند و سیستم های مخابراتی و ارتباطی پیشران توسعه کشور قرار گرفته، بیان کرد: در دنیا سرمایه گذاری کمتر با بهره وری و درآمد بالاتر مدنظر است که باید با محوریت ICT باشد و فعالیت های با بستر الکترونیک در این زمینه می تواند هزینه ها را کاهش و سود و فروش را افزایش بدهد.

وی با اشاره به اینکه اگر قرار است تغییر اساسی در درآمدهای کشور صورت بگیرد بدون توجه به نقش ICT امکان ندارد، گفت: داشتن سرویس های مبتنی بر خدمات غیرحضوری و الکترونیک در کشور مستلزم این است زیرساخت های ارتباطی کشور خوب باشد که اکنون اینگونه نیست.

آذری با بیان اینکه باید به این پیشران اصلی توسعه کشور در همه قسمت ها توجه شود، اظهار کرد: واگذاری شرکت مخابرات به بخش خصوصی در سال ۸۸ اتفاق بزرگی بود.

وی در ادامه بیان کرد: بستر انتقال و اپراتورهای موبایل به سرعت در حال تغییر هستند و شرکت مخابرات باید خود را به این عرصه برساند که بخشی به زیرساخت و امکانات سخت افزاری برمی گردد.

مدیر مخابرات منطقه کرمان تصریح کرد: شرکت مخابرات ایران از سال ۸۸ تاکنون ۱۵۰ هزار میلیارد تومان درآمد داشته، ضمن اینکه ۴۰ رصد از منافع شرکت مخابرات به جامعه برمی گردد و در بحران ها تاثیر بسیاری داشته زیرا اولین مسئله در بحران سازماندهی و فرماندهی است که بدون ارتباطات، شدنی نیست.

وی با بیان اینکه همه کارها در بستر شرکت مخابرات انجام می گیرد و باید این جایگاه تقویت شود، اظهار کرد: روند توسعه شرکت مخابرات کند شده است. دهه ۹۰ دهه خوبی نبود و تقریبا ۹۵ درصد از کارخانجات تولیدکننده قطعات مخابراتی در کشور که تکنولوژی به کشور وارد می کردند، اکنون فعال نیستند و وقتی رود توسعه مخابرات کند شد این ها نمی نتوانستند محصول بفروشند.

آذری تصریح کرد: نزدیک به ۳۰۰ هزار نفر مستقیم و غیرمستقیم از شرکت مخابرات ارتزاق می کنند و باید مخارات حمایت شود که متاسفانه اکنون متناسب با نیاز جامعه این توسعه اتفاق نمی افتد.

وی با اشاره به تطبیق درآمد تلفن ثابت با شاخص تورمی گفت: ۱۲ سال تعرفه های مخابرات در تلفن ثابت تغییر نکرده و با اینکه از این دولت کلی طلب داریم اما ارتباطات را قطع نکردیم چون ارتباط باید تداوم داشته باشد .

آذری با اشاره به اینکه نزدیک به ۹۰ درصد هزینه های جاری شرکت مخابرات مربوط به نیروی انسانی است، خواستار حمایت و توجه به شرکت مخابرات شد و افزود: میانگین هزینه ایجاد و راه اندازی یک خط تلفن ثابت حدود ۶ میلیون تومان و با توجه به مکان این هزینه متغییر است در حالی که مشترکین ۲۰۰ هزار تومان و به صورت اقساطی می پردازند.

مدیر مخابرات منطقه کرمان با اشاره به تعریف بسته های مکالمه برای خطوط تلفن ثابت گفت: برای همه مراکز استان با ۱۵ هزار تومان بسته مکالمه ویژه مشترکان صادر شده که این بسته شامل ۳۳۳۳ دقیقه مکالمه و در سیر شهرها ۲۶۶۶ دقیقه مکالمه به مبلغ ۱۰ هزار تومان است.

وی افزود: در تمام دوران دولت های گذشته تعرفه های تلفن ثابت تغییر نکرده و قطعا کسی با این شرایط حاضر به سرمایه گذاری در این بخش خصوصی نیست و تلفن ثابت را فقط مخابرات ارائه می دهد .

آذری در بخش دیگری از سخنانش بیان کرد: در استان کرمان نیاز به تغییر نگاه ها داریم و برای اجرای فیبر نوری همه باید همکاری داشته باشند زیرا حجم ترافیک مصرفی مردم افزایش یافته و وضعیت کنونی جواب نمی دهد و باید سایت اضافه کنیم و در محدوده مشخص شده توسط واحد فنی زمین به ما داده شود و مصوبه قانونی داریم که تمام دستگاه های دولتی و موسسات عمومی غیردولتی باید فضا را برای ایجاد سایت موبایل در اختیار قرار بدهند ضمن اینکه مردم نیز باید همکاری کنند.

برچسب ها :

مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید :

  1. نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  2. نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  3. نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
دیدگاه شما ثبت شد
مطالب پیشنهادی
دل عالم

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری دل عالم می باشد.