دوشنبه24 ارديبهشت 1403     Sunday, May 12, 2024
1400/08/25
کدخبر :59123
22
چاپ :

تجدید حیات گردشگری کرمان پس از کرونا

آغاز سفر گردشگران خارجی به کرمان، استان پرجاذبه‌ای که بیشترین تعداد آثار ثبت جهانی ایران را دارد، امیدها را برای تجدید حیات این بخش از ظرفیت‌های موجود در دیار کریمان زنده کرده است.

پس از موفقیت های نسبی در مهار ویروس کرونا و توسعه دامنه واکسیناسیون انتظارها برای تحول در حوزه های گردشگری نیز بیش از پیش شکل گرفته و امید آن می رود که شاهد تجدید حیات این بخش در کشور و نیز کرمان باشیم.

به گزارش دل عالم به نقل از ایرنا، البته در کنار هزینه ها و دردسرهای کرونا برای گردشگری، برخی، این بیماری را فرصتی برای ارتقای استانداردها و خدمات رسانی در حوزه گردشگری با توجه بیشتر به زیرساخت های این صنعت پر سود و اشتغالزا می دانند و معتقدند که ۲ سال گذشته که صنعت گردشگری با رکود مواجه بود، در عین حال موقعیتی را پیش روی دست اندرکاران این بخش گذاشت که بیش از هرزمان به فکر تقویت زیرساخت ها و کیفیت بخشی به خدمات رسانی خود باشند.

استان کرمان با هشت اثر ثبت جهانی دارای بیشترین اثر ثبت جهانی در بین استان های کشور است؛ ارگ بم (بزرگترین سازه خشتی جهان)، روستای دست‌کَند میمند با چندهزارسال قدمت، باغ زیبای شازده یا شاهزاده با ویژگی های منحصر به فرد باغ و معماری عمارت آن، دشت کویر لوت در منطقه شهداد کرمان که قدیمی ترین درفش جهان از آنجا به دست آمده و سه قنات «گوهرریز» جوپار در شهرستان کرمان، «اکبرآباد» و «قاسم آباد» در شهرستان بم به ثبت جهانی رسیده است. همچنین روستای دارستان سیرجان و این شهرستان به عنوان خاستگاه بافت گلیم شیرکی پیچ و دهکده جهانی گلیم به ثبت جهانی رسیده است.

این هشت اثر ثبت جهانی در حالی است که ۲ کاروانسرای چاه‌توران راور و گنجعلی‌خان کرمان نیز اخیرا توسط ارزیابان یونسکو برای ثبت جهانی مورد بازدید قرار گرفته اند که در صورت اضافه شدن به فهرست آثار جهانی، دیار کریمان جایگاه ویژه و بی نظیری از لحاظ ثبت آثار جهانی در کشور پیدا می کند و صنعت گردشگری استان را بیش از پیش به سمت جهانی شدن می برد.

گردشگری در استان دارای اقلیم متفاوت کرمان که هم کویر و هم مناطق بکر کوهستانی را در کنار دهها اثر باستانی و تمدنی یکجا باهم دارد پس از سال ها رکود طی چند سال گذشته با استقبال و توفیقات خوبی مواجه شده بود که همه گیری ویروس کرونا این روند را متوقف و فعالان گردشگری را با مشکل مواجه کرد اما با کاهشی شدن روند شیوع ویروس کرونا در کشور و استان شاهد تحرک تدریجی گردشگری کرمان هستیم به طوری که اخیرا گروهی از گردشگران روس به این استان سفر کردند؛ همچنین تیمی از ارزیابان شرکت های گردشگری هند برای بازدید از ظرفیت های گردشگری کرمان بویژه در بخش گردشگری سلامت به این دیار آمدند و زمینه های منحصربه فرد اینجا را از نزدیک دیدند.

امکانات گردشگری کرمان در دوران کرونا متحول شد

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمان با بیان اینکه کرونا عادت های زندگی بشر را تغییر داد، گفت: گردشگری با شیوع کرونا متحول شد که باید با آن سازگار شویم و همه اقامتگاه ها و تاسیسات گردشگری با رعایت پروتکل ها خدمات می دهند تا رضایت مندی مشتریان را فراهم کنند.

فریدون فعالی افزود: رعایت پروتکل های بهداشتی اینک مهمترین بخش فعالیت های این حوزه را تشکیل می دهد و خوشبختانه خود فعالان و مدیران مراکز اقامتی نیز نسبت به انجام این دستورالعمل ها حساسیت ویژه ای دارند تا حضور و اقامت مطمئنی برای مسافران و گردشگران در استان کرمان رقم بخورد.

وی با اشاره به اینکه گردشگری در کشور و کرمان پس از شیوع کرونا در حال شکل گرفتن است تاکید کرد: در مدت ۲ سال بسیاری از امکانات گردشگری استان کرمان متحول تر و تکمیل تر شده است، هر چند باید نسبت به توانمند سازی حوزه گردشگری اقدامات بیشتری انجام دهیم.

برچسب ها :

مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید :

  1. نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  2. نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  3. نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
دیدگاه شما ثبت شد
مطالب پیشنهادی
دل عالم

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری دل عالم می باشد.