يكشنبه27 خرداد 1403     Sunday, June 16, 2024
1400/06/09
کدخبر :54642
19
چاپ :

هیچ‌ تعرضی به محدوده جنگل قائم (عج) کرمان نشده است

سرپرست شهرداری کرمان با تأکید بر اینکه نگهداری از جنگل قائم (عج) را به‌عنوان میراث طبیعی ارزشمند شهر جزو وظایف خود می‌دانیم.

محسن پوراسماعیلی در نشست عمومی شورای اسلامی شهر در ساختمان شورا، ضمن گرامی‌داشت یاد شهیدان رجایی و باهنر و هفته دولت، با اشاره به فضا سازی برخی رسانه‌ها افزود: دفن اموات در آرامستان قدیم چارچوب مشخصی دارد و خارج از این چارچوب اقدام نمی‌شود.

به گزارش دل عالم به نقل از ایرنا، وی اظهار داشت: تدفین اموات در آرامستان قدیم براساس قبرهایی است که از قبل خریداری شده و سند آن‌ها موجود است.

وی ادامه داد: در مجموعۀ پردیسان و جنگل قائم(عج) هیچ ساخت‌وساز و تغییری صورت نگرفته و پارک گردشگری هم طرح مشخصی دارد.

سرپرست شهرداری کرمان بیان داشت: پس از زلزله سال ۸۲ بم و دفن تعدادی از فوت‌شدگان آن حادثه در آرامستان کرمان، محدوده دفن اموات با حصارکشی و خیابان‌کشی، از محدوده جنگل جدا و مشخص شد و طی این سال‌ها هیچ‌ تعرضی به محدوده جنگل قائم(عج) نشده است.

وی افزود: برای تأمین آب گلزار شهدا که از مشکلات مهم این مجموعه بوده، توافقاتی انجام شده و فضایی برای احداث مخزن نیاز است که باید در این رابطه هماهنگی‌های لازم صورت گیرد تا تداخلی با طرح پارک گردشگری نداشته باشد.

پوراسماعیلی در خصوص قراردادها و تفاهم‌نامه‌های شهرداری با شهروندان، با تأکید بر ضرورت حفظ حقوق قانونی و شرعی شهروندان، یادآور شد: شهرداری نمی‌تواند در زمان توافق، متراژ پروانه را قید کند؛ چون مشخص نیست متقاضی بعداً در کدام منطقه شهری می‌خواهد پروانه بگیرد.

سرپرست شهرداری کرمان افزود: از آنجایی که این توافق‌نامه‌ها حقوقی است، می‌توان مبلغ را یا بر اساس نرخ تورم بانک مرکزی محاسبه کرد، یا اینکه مبلغ طلب ارباب‌رجوع نزد شهرداری بماند و هر زمان مراجعه کرد، تا سقف این مبلغ براساس نرخ زمان مراجعه و متناسب با قیمت منطقه‌ای فقط در زمینه عوارض محاسبه شده و مابقی براساس تعرفه‌های جدید محاسبه شود.

پوراسماعیلی ادامه داد: لازم است این موضوع در کمیسیون حقوقی شورا مطرح شده و پس از تصویب به شهرداری ابلاغ شود تا ملاک توافق‌نامه‌های شهرداری قرار گیرد.

وی همچنین درخصوص مشارکت شهروندان در اجرای زیرسازی و آسفالت معابر زیر ۱۴ متر در قالب خودیاری آسفالت، خاطرنشان کرد: دلیل آسفالت نشدن برخی از معابر که خودیاری آسفالت آن‌ها پرداخت شده، این است که اکثر قریب به اتفاق آن‌ها در دستور کار پروژه حفاری فاضلاب قرار دارد و به همین دلیل فعلاً نمی‌توانیم این معابر را آسفالت کنیم.

سرپرست شهرداری کرمان با بیان اینکه صدور پروانه ساختمانی، تقاضای شهروندان است، اما آسفالت معابر تکلیفی بر عهده شهرداری است، خاطرنشان کرد: هزینه آسفالت بسیار بالاست؛ هر مترمربع آسفالت ۵۰ هزار تومان هزینه دارد و این هزینه فقط مربوط به آسفالت بوده و جدای از سایر هزینه‌ها از جمله زیرسازی است.

وی یادآور شد: با وجود نظر دیوان عدالت در مورد الزامی نبودن پرداخت مبلغ خودیاری آسفالت، به‌دلیل هزینه‌های بالای آسفالت معابر، شاید نشود برای مناطق مختلف شهری در خصوص میزان هزینه خودیاری تفاوت قائل شویم؛ چراکه اصل قانون زیر سوال می‌رود و در این زمینه باید به یک رقم متعادل برای تمامی مناطق برسیم.

پوراسماعیلی افزود: برخی معابر در مناطق هدف بازآفرینی، بدون دریافت هیچ هزینه‌ای آسفالت می‌شوند.

سرپرست شهرداری کرمان بیان کرد: بنا به درخواست اعضای شورا، ظرف ۲ هفته آینده گزارشی از وضعیت شهرداری در زمان تحویل به دوره جدید، تهیه و ارائه خواهد شد.

همچنین اعضای شورا در این نشست از زحمات بی‌شائبه محسن پوراسماعیلی، سرپرست شهرداری و مجموعه شهرداری در پیگیری جدی امور شهر قدردانی کردند.

برچسب ها :

مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید :

  1. نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  2. نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  3. نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
دیدگاه شما ثبت شد
مطالب پیشنهادی
دل عالم

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری دل عالم می باشد.