چهارشنبه22 اسفند 1403     Wednesday, March 12, 2025
1403/11/01
کدخبر :128740
2
چاپ :

سالم‌ترین نان در استان کرمان تهیه می‌شود

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان با اشاره به سبوس‌گیری کم از گندم و آرد در استان گفت: سالم‌ترین نان در استان کرمان تهیه می‌شود.

امیر حسن‌زاده در کارگروه گندم، آرد و نان استان با تاکید بر لزوم پرهیز از ایجاد انحصار در خرید گندم توسط بخش خصوصی و تعاون روستایی، خواستار اجرای دقیق بخشنامه‌های ابلاغی شد.
به گزارش دل عالم به نقل از روابط عمومی استانداری کرمان، وی همچنین بر اهمیت بررسی دقیق مکان‌یابی مراکز خرید گندم تاکید کرد و گفت: این مراکز باید براساس ظرفیت منطقه و سرمایه‌گذاری ایجاد شوند. 
حسن‌زاده‌ با اشاره به لزوم حمایت از نانوایان با‌سابقه و دارای ظرفیت، بر رعایت قانون در این حوزه تاکید کرد و با تشکر از نانوایی‌ها، اتحادیه‌ها و کارگروه آرد و نان فرمانداری‌ها، از همکاری خوب اداره کل غله و دانشگاه علوم پزشکی در این زمینه ابراز خرسندی کرد. 
وی در خصوص برگزاری جشنواره استانی نان نیز گفت: تا پیش از برگزاری جشنواره استانی، هر شهرستان رویدادی را با محوریت اداره غله و با کمک عشایر، اتحادیه نانوایان و تعاون روستایی برگزار کند و تا شهریور ماه اطلاعات مربوط به آن به استان ارسال شود و شهرداری کرمان، امکان برگزاری جشنواره ملی نان در سایت نمایشگاهی جنوبشرق کرمان را بررسی کند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان گفت: درصد خاکستر استان کرمان (سبوسگیری از گندم و آرد ) ۱.۱۴۲ و معادل سبوسگیری ۱۳.۱ درصد است که بهترین رتبه را در بین استان‌ها دارد. خاکستر بالا به معنی سبوسگیری کم از گندم و آرد است و سالم‌ترین نان در استان کرمان تهیه می‌شود. 
در این جلسه موضوع تعدد نانوایی‌ها و لزوم رعایت ضوابط صدور مجوز مورد بحث و بررسی قرار گرفت. 
برچسب ها : استانداری

مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید :

  1. نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  2. نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  3. نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
دیدگاه شما ثبت شد
مطالب پیشنهادی
دل عالم

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری دل عالم می باشد.