چهارشنبه22 اسفند 1403     Wednesday, March 12, 2025
1403/07/28
کدخبر :121628
6
چاپ :

دومین جشنواره ملی نان پایان یافت

دومین جشنواره ملی نان پایان یافت

دبیر شورای عالی سلامت و امنیت غذایی وزارت بهداشت در آیین اختتامیه با اشاره به استقبال خوب مردم کرمان از این جشنواره، گفت: این جشنواره با حضور 27 استان کشور برگزار د و جای شکرگذاری است که مردم کرمان از این جشنواره استقبال خوبی داشتند.

به گزارش دل عالم به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کرمان،دکتر اسماعیل مطلق با بیان اینکه ایران از جمله معدود کشورهایی است که شورای سلامت و امنیت غذایی دارد، گفت: سازمان جهانی بهداشت همواره تاکید دارد که سایر کشورها در راستای امنیت غذایی ایران، این شورا  را به عنوان الگو قرار دهند.

وی"حق داشتن غذا برای داشتن زندگی و آینده ای بهتر" را شعار امسال روز جهانی غذا عنوان کرد و گفت: امنیت غذایی زیربنای امینت اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و... است و زمانی محقق پیدا می‌کند که آحاد مردم همواره به غذای کافی سالم و مغذی و برخورداری از یک زندگی سالم و فعال دسترسی داشته باشند.

دکتر مطلق با بیان اینکه مقام معظم رهبری در بند 6 سیاست های کلی سلامت بر امنیت غذایی تاکید کرده اند، اظهار داشت: در راستای فرمایشات رهبری در زمینه تامین نان کامل در حال حاضر 600 نانوایی در کشور نان کامل و 120 کارخانه آرد کامل تولید می‌کنند که باید بیشتر از این موارد کار کرد.

وی ادامه داد: مهمترین وظیفه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی که با حضور 7 وزارتخانه شامل: سیاستگذاری برای ارتقای سلامت، ایجاد هماهنگی میان دستگاه های اجرایی، دستگاه های اجرایی ذی ربط در سلامت و رسیدگی به گزارش های نظارتی در خصوص تکالیف دستگاه ها در زمینه سلامت و امنیت غذایی است .

دکتر مطلق با بیان اینکه در برنامه هفتم توسعه تاکید شده در تامین امنیت غذایی و تولید، حداقل 90 درصد کالاهای اساسی و اقلام غذایی در داخل همراه با حفظ و ارتقای ذخایر ژنتیکی و منابع آبی، ارتقای ایمنی و سلامت مواد غذایی موثر بوده است و برای اجرایی شدن بحث غذای سالم در دولت شهید آیت الله رئیسی سند ملی دانش بنیان امنیت غذایی تصویب و ابلاغ شده است و این سند 220 برنامه دارد که دستگاه های مختلف در آن برای اجرایی شدنش نقش دارند.

 وی تاکید کرد: سلامت نان مهمترین بحثی است که در این سند عنوان شده است و این  سلامت نان شامل زنجیره تولید گندم، آرد و نان می شود.

برچسب ها : علوم پزشکی، غله

مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید :

  1. نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  2. نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  3. نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
دیدگاه شما ثبت شد
مطالب پیشنهادی
دل عالم

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری دل عالم می باشد.