دوشنبه30 تير 1404     Monday, July 21, 2025
1404/04/29
کدخبر :142130
1
چاپ :

خروج مرغ از استان ممنوع است

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان با اشاره به کمبود روزانه ۵۰ تن مرغ در استان، خواستار ورود جدی بانک‌ها برای تأمین سرمایه در گردش و احیای واحدهای راکد مرغداری شد.

غلامرضا سالاری، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان،در جلسه کارگروه تنظیم بازار استان با تأکید بر لزوم حمایت فوری از واحدهای راکد تولید مرغ در استان گفت: در حال حاضر با کمبود روزانه حدود ۵۰ تن مرغ در استان کرمان مواجه هستیم، در حالی که ظرفیت تولید این محصول در استان وجود دارد. از این رو، خروج مرغ از استان ممنوع خواهد شد تا بازار داخلی تأمین شود.
به گزارش دل عالم به نقل از روابط عمومی استانداری، سالاری با اشاره به ظرفیت‌های بلااستفاده در بخش مرغداری افزود: بانک‌ها موظف‌اند از طریق تسهیلات سرمایه در گردش و رفع موانع تولید، زمینه بازگشت واحدهای راکد به چرخه تولید را فراهم کنند. همچنین باید در تأمین منابع از مرکز کشور فعال باشند و موضوعات استان را از طریق تهران پیگیری کنند.
سالاری با اشاره به تفاوت‌های اقلیمی استان خاطرنشان کرد: در جنوب استان به دلیل شرایط آب‌وهوایی، امکان جوجه‌ریزی در همه ماه‌های سال وجود ندارد، بنابراین شمال استان باید بار تأمین مرغ را به دوش بکشد. فرمانداران شهرستان‌های جنوبی و اداره کل جهاد کشاورزی جنوب باید به‌طور ویژه این موضوع را پیگیری کنند.
معاون اقتصادی استاندار کرمان همچنین بر ضرورت مدیریت ذخایر استراتژیک در شرایط بحرانی تأکید کرد و با یادآوری تجربه دوران جنگ تحمیلی گفت:استان کرمان حتی در بحران ۱۲ روزه با وجود جمعیت بالا، تنش جدی در تأمین کالا نداشت. این تجربه نشان می‌دهد در صورت مدیریت درست، می‌توان از بروز کمبودها جلوگیری کرد.
وی با انتقاد از برخی عملکردهای بانکی افزود: بانک‌ها باید در همه حوزه‌های توسعه‌ای استان فعال باشند. اگر مدیری در این زمینه کوتاهی می‌کند، جای او در سیستم نیست. این مدیران باید خودشان مسائل استان را از تهران پیگیری کنند؛ این وظیفه نباید صرفاً بر دوش استاندار باشد.
سالاری با اشاره به لزوم حفظ سرمایه‌گذاری‌های انجام‌شده گفت: منابع عمومی و تسهیلات بانکی صرف توسعه استان شده و امروز وظیفه ماست که از تولید و تولیدکنندگان حمایت کنیم. این وظیفه مدیران است، نه امری انتخابی.
وی همچنین با اشاره به مشکلات کشاورزان در فروش محصولات فصلی، خواستار احداث کارخانه‌های فرآوری شد و گفت: در فصل برداشت، محصولاتی مانند گوجه و پیاز روی دست کشاورزان می‌ماند. ایجاد واحدهای فرآوری می‌تواند این چالش را به فرصت اقتصادی تبدیل کند. احداث کارخانه فرآوری تخم‌مرغ و محصولات دیگر باید در دستور کار قرار گیرد.
برچسب ها : استانداری

مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید :

  1. نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  2. نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  3. نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
دیدگاه شما ثبت شد
مطالب پیشنهادی
دل عالم

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری دل عالم می باشد.