شنبه10 خرداد 1404     Saturday, May 31, 2025
1400/12/24
کدخبر :64420
32
چاپ :

۲ اکیپ سیار بر تولید و توزیع فراورده‌های خام دامی بردسیر نظارت می‌کنند

طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی در راستای تامین سلامت و امنیت غذایی مردم در طول ایام نوروز ۱۴۰۱ و ماه مبارک رمضان با شدت بیشتری اجرا می‌شود.

ندا ثنایی  با اشاره به اینکه طرح تشدید نظارت های بهداشتی در بردسیر بر تولید و عرضه مواد خام دامی از پانزدهم اسفند سال جاری به مرحله اجرا درآمده است افزود: روزانه ۲ اکیپ سیار در قالب ۲ شیفت کاری صبح و بعدازظهر در این طرح حضور دارند.

به گزارش دل عالم به نقل از ایرنا، وی با توجه به ضرورت تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید و عرضه فرآورده‌های خام دامی اظهار داشت: به منظور حفظ سلامت مصرف کنندگان در این طرح بر تمامی واحدهای توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی در مراکز تحت پوشش اعم از واحدهای توزیع گوشت گرم و سرد و همچنین رستوران ها، مراکز بیرون‌بر غذا و فست‌فود و همچنین خودروهای ویژه حمل فرآورده های خام دامی، کشتارگاه های دام و طیور و سردخانه های نگهداری فرآورده های خام دامی نظارت و بازرسی صورت می گیرد.

ثنایی از شهروندان خواست فرآورده های خام دامی مورد نیاز خود را فقط از مراکز مجاز خریداری و در هنگام خرید حتما به تاریخ و انقضای آن و مهر دامپزشکی توجه کنند.

همچنین در صورت مشاهده هرگونه تخلف مانند عرضه گوشت قرمز بدون مهر دامپزشکی، عرضه گوشت از پیش چرخ شده، عرضه مرغ قطعه‌بندی شده فاقد هویت، عرضه فرآورده‌های بسته‌بندی شده غیرمجاز بدون تاریخ تولید، انقضا و کد دامپزشکی و ... مراتب را به شماره تلفن ۱۵۱۲ و  یا شماره تماس ۳۳۵۲۰۱۱۹ گزارش کنند.

بردسیر در فاصله ۶۰ کیلومتری غرب کرمان قرار دارد.

برچسب ها :

مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید :

  1. نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  2. نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  3. نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
دیدگاه شما ثبت شد
مطالب پیشنهادی
دل عالم

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری دل عالم می باشد.