
مزههای کرمان به ویژه خرما و پسته با تاریخ، طعم و تجربه شان در ویترین آگروفود 1404 در قلب تهران، به نمایش گذاشته شده اند تا نه تنها موادغذایی استان بلکه روایتهایی از ظرفیت ها، توانمندی ها و تلاش های مردمان این خطه را نشان دهند. پاویون اتاق کرمان در سی و دومین نمایشگاه بین المللی صنایع کشاورزی، موادغذایی، ماشین آلات و صنایع وابسته میزبان این عطر و طعم هاست تا پلی باشد بین تولیدکنندگان و صادرکنندگان.
به گزارش دل عالم به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی، اتاق کرمان چهارمین سالی است که در این نمایشگاه معتبر مواد غذایی پاویون دارد و پذیرای نمایندگان 5 شرکت استان شامل شرکت های کاویان بوتیا بین الملل، لحظه شیرین نخل، پسته فلات رفسنجان، گروه رجایی و سرو سبز اعتماد و دو انجمن خرمای استان و انجمن صادرکنندگان استان است.
رئیس اتاق کرمان به همراه اعضای هیات نمایندگان و دبیرکل اتاق کرمان در غرفه اتاق کرمان حضور یافتند و همچنین پیام باقری، نایب رئیس اتاق ایران، سفیر نیکاراگوئه و کریم ذوالفقاری رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی از غرفه اتاق کرمان بازدید کردند.