
به گزارش دل عالم به نقل از ایرنا،مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان گفت: دوره ماندگاری سم «استامی پراید» در میوه پسته حداقل ۴۵ روز است و استفاده از این سم از ۴۵ روز قبل از برداشت تا زمان برداشت محصول پسته توصیه نمیشود.
ناصر طاهری در خصوص ممنوعیت استفاده از این سم اظهارکرد: در صورت مصرف این سم و برداشت محصول در این مدت، باقیمانده سم بیش از حد مجاز خواهد بود و علاوه بر ایجاد مسمومیت برای مصرف کننده در امر صادرات محصول هم مشکل ایجاد و گاها باعث برگشت محصول صادر شده خواهد شد.
طاهری خاطرنشان کرد: تاکید میشود استفاده از این سم از ۴۵ روز قبل از برداشت تا زمان برداشت محصول پسته توصیه نمی شود و مسئولیت رعایت نکردن مورد ذکر شده متوجه توصیه کنندگان، فروشندگان و بهره برداران است.
استان کرمان از قطب های مهم تولید پسته در کشور به شمار میرود.