يكشنبه7 ارديبهشت 1404     Sunday, April 27, 2025
1404/02/06
کدخبر :136192
4
چاپ :

اجرای طرح نماد از اولویت های سال جاری معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان:اجرای طرح نماد از اولویت های سال جاری معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم است

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان گفت: آموزش 13 هزار و 962 مصلح و تحقق سه هزار و 417 مورد سازش با کمک این افراد و‌ ایجاد سه هزار و 175 سازش توسط اورژانس های قضائی از مهمترین اقدامات انجام شده این معاونت در سال گذشته بوده است.
به گزارش دل عالم به نقل از روابط عمومی دادگستری استان، سید مهدی‌قویدل در نخستین شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان در سال ۱۴۰۴ افزود: شناسایی 317 سازمان مردم نهاد، جلب همکاری 14 هزار و 713 دیده بان پیشگیری در سامانه سجام و دریافت سه هزار و 898 گزارش از آنها، تحقق سازش قریب 27 درصدی در مراکز مشاوره و فعال سازی و نظارت بر فعالیت 10 مرکز مهرخانواده از دیگر اقدامات این معاونت در سال گذشته بوده است
وی تاکید مرد: برگزاری 973 نشست تخصصی، تشکیل بانک اطلاعاتی مرتبط با آسیب های اجتماعی و جرائم اولویتی، برگزاری 243 شورای پیشگیری از وقوع جرم با یک هزار و 528 مصوبه و تعداد 83 کارگروه با 298 مصوبه در سطح استان، انعقاد پنج تفاهم نامه با نهادها و شرکت های مختلف، اجرای طرح نماد در مدارس و اجرای طرح قاضی مدرسه در 243 واحد آموزشی از جمله دیگر اقدامات انجام شده در این حوزه به شمار می رود.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان ضمن اشاره به این مطلب که طی سال گذشته 5 هزار و 543 مورد ملاقات فرزندان با والدین در مراکز مهر خانواده به انجام رسیده است، خاطرنشان کرد: با انجام اقدامات مشاوره ای و آموزشی، 68 زوج که طلاق گرفته بودند نیز به زندگی مشترک خود بازگشته اند.
قویدل، شناسایی 280 کارگاه ضایعاتی غیرمجاز و جمع آوری 275 مورد از این کارگاه ها را نیز مورد اشاره قرار داد و گفت: کاهش 67 درصدی سرقت مسلحانه در استان در سال 1403 نسبت به سال 1402، کاهش 11 درصدی وقوع سرقت در استان، کاهش 15 درصدی جرم قتل، کاهش 43 درصدی سرقت سیم برق در حوزه های شمال استان و کاهش 55 درصدی سرقت سیم برق در حوزه های جنوب استان از جمله اثرات اجرای طرح های پیشگیرانه در استان کرمان بوده است.
وی تصریح کرد: برگزاری هشت جلسه هماهنگی پیشگیری و مقابله با سرقت، کاهش آمار فوتی های تصادفات، افزایش پایش تصویری شهر کرمان به 700 دوربین و روستاها به میزان 190 دوربین، برگزاری سفرهای استانی، بازدید از طرح پیشگیری از سرقت محصولات کشاورزی، ارسال پیامک های پیشگیرانه و برگزاری دوره های آموزشی در فرهنگسراها از جمله دیگر اقدامات انجام شده در سال گذشته به شمار می رود.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان اظهارداشت: ارتقای آگاهی های عمومی، نظارت براجرای مصوبات شورای پیشگیری از وقوع جرم، حمایت از زنان و کودکان آسیب دیده، ایجاد دفاتر حمایت از زنان و کودکان، اجرای پروژه نظام مراقبت اجتماعی (نماد)، شناسایی محلات حاشیه نشین و انجام اقدامات پیشگیرانه، به روز رسانی بانک اطلاعاتی سارقین، تعیین تکلیف و نهایی کردن وضعیت زندانیان غائب، تدوین بانک اطلاعاتی مالخران از جمله برنامه های معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان در سال جاری است.
وی افزایش 10 درصدی ظرفیت کمپ های ترک اعتیاد و افزایش 20 درصدی ساماندهی کارگاه های ضایعاتی را از دیگر اهداف تعیین شده برای سال جدید برشمرد و گفت: امیدواریم امسال با همراهی و همگرایی بیشتر بتوانیم برنامه های گسترده تری را در حوزه پیشگیری از جرائم و آسیب های اجتماعی اجرایی نمائیم.
جانشین فرمانده انتظامی استان کرمان نیز از کاهش 11 درصدی سرقت ها خبر داد و گفت: در یک ماهه فروردین ماه امسال نیز کاهش 10 درصدی سرقت ها را شاهد بوده ایم.
سردار روانبخش افزود: برخورد جدی با خرده فروشان مواد مخدر، معتادان متجاهر، سارقین، مالخران و عوامل ناامنی از موضوعاتی است که در پرتوی پیگیری نیروی انتظامی و دستگاه قضائی دنبال می شود.
وی توسعه پایش تصویری در شهرستان ها را مورد تاکید قرار داد و افزود: امیدواریم با هم پوشانی اقدامات قضائی و انتظامی شاهد ارتقای آرامش و آسایش عمومی باشیم.
فرمانده پلیس راه استان کرمان نیز با اشاره به کاهش تصادفات فوتی در نوروز امسال، گفت:طی سال گذشته، پلیس راه شمال استان کرمان جز استان های برتر در برخورد با تخلفات حادثه ساز بوده است و سال گذشته 67 هزارخودرو در این استان توقیف شده است.
علی رضایی ضمن اشاره به این مطلب که در طرح نوروز امسال با 154 هزار تخلف برخورد شده است، تاکید کرد: امسال توقیف خودروهای حادثه ساز در ایام نوروز نسبت به سال گذشته هفت درصد رشد داشته است.وی شناسایی 150 نقطه حادثه خیز را از اولویت های پلیس راه شمال استان کرمان برشمرد و ادامه داد: در استان کرمان وضعیت خیلی خوبی را در وضعیت راه ها نداریم، به نحوی که در برخی از جاده های ترانزیتی بین المللی، هنوز راه های دوطرفه را داریم.
شایان ذکر است؛ مدیران کل بهزیستی، راهداری و حمل و نقل جاده ای، اداره راه جنوب استان و ... به بیان دیدگاه ها و تشریح عملکرد حوزه کاری خود پرداختند.

مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید :

  1. نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  2. نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  3. نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
دیدگاه شما ثبت شد
مطالب پیشنهادی
دل عالم

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری دل عالم می باشد.