
به گزارش دل عالم به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان کرمان، وی با بیان اینکه برداشت زعفران از نیمه دوم آبان آغاز میشود گفت ، سطح زیر کشت زعفران در شهرستان ۱۶۸ هکتار بوده و متوسط عملکرد مزارع ۳ تا ۵ کیلوگرم کلاله خشک در هکتار می باشد .
سرپرست جهاد کشاورزی عنوان کرد که با توجه به کیفیت بالای محصول تولیدی ، زعفرانکاران با چالشهایی همچون گرمای شدید تابستان و کاهش عملکرد، نبود صنایع فرآوری و بستهبندی مواجهاند. با این حال، به علت عطر و طعم مرغوب و کیفیت بالا، زعفران تولیدی شهرستان از بازارپسندی بسیار خوبی برخوردار بوده و عمدتاً در بازار شهرستان و استانهای همجوار عرضه میشود.
این محصول ارزشمند همچنان یکی از امیدهای اقتصادی کشاورزان منطقه محسوب میشود و توسعه صنایع تکمیلی میتواند نقش مهمی در افزایش درآمد تولیدکنندگان ایفا کند.





