
غلامرضا منگلی با بیان اینکه امکان برداشت انار تا اواخر آبان ماه وجود دارد تاکید کرد: در صورت تداوم کاهش دما، در صورتی که انار برداشت نشده باشد، احتمال ترکیدگی، سرمازدگی و کاهش کیفیت و در نهایت کاهش قیمت محصول انار وجود دارد.وی بر اساس پیش بینی کارشناسان تخمین زد که ۲ هزار و ۳۰ تن انار در شهرستان شهربابک تولید شود.
به گزارش دل عالم به نقل از ایرنا، منگلی با بیان اینکه متوسط تولید انار در این شهرستان ۱۰ تن در هکتار است افزود: سطح باغات انار در شهربابک ۳۴۰ هکتار است که ۲۹۰ هکتار بارور و مابقی غیر بارور هستند.
وی با اشاره به اینکه در زمستان سال ۹۹ و اوایل بهار ۱۴۰۰ خسارت سرمازدگی ۳۰ درصدی داشته ایم اظهارامیدواری کرد با تدابیر لازم و سرعت در برداشت انار، متوسط تولید به ۱۵ تن در هکتار افزایش یابد.
به گفته منگلی عمده کاشت انار در این شهرستان به صورت تک و ردیفی در حاشیه مزارع و باغات و مخلوط با سایر محصولات باغی است.
مدیرجهاد کشاورزی شهربابک در شمال غرب مرکز استان کرمان بیان کرد: انار تولیدی در این شهرستان از نظر طعم، عطر و لذیذ بودن از کیفیت بالایی برخوردار است و به درجات یک تا چهار تقسیم بندی می شود که به ترتیب درجات، برای صادرات تا مصرف بازار داخلی و ارسال به واحدهای فرآوری به منظور تولید آب انار، رب انار و کنسانتره عرضه می شود.
منگلی خاطر نشان کرد: افرادی از سایر استان ها محصول انار شهرستان را خریداری کرده اند و در استان های دیگر فرآوری می کنند و مابقی در کارگاه های خانگی فرآوری می شود.
شهرستان شهربابک در ۲۴۰ کیلومتری شمال غرب مرکز استان کرمان قرار دارد.