جمعه10 فروردين 1403     Friday, March 29, 2024
1400/01/21
کدخبر :45656
34
چاپ :

مسافران مبتلا به کرونا بار کاری پرستاران را افزایش دادند

رئیس کل سازمان نظام پرستاری با اشاره به مسافرت در ایام نوروز، گفت: «در حالی که 140 هزار پرستار در این 14 ماه شبانه‌روز برای نجات جان بیماران زحمت کشیدند، آیا روا بود عده‌ای از مبتلایان به سفر بروند

به گزارش دل عالم به نقل از فردای کرمان ،رئیس کل سازمان نظام پرستاری با اشاره به مسافرت 15 هزار بیمار مبتلا به رکونا در ایام نوروز، گفت: «در حالی که 140 هزار پرستار در این 14 ماه شبانه‌روز برای نجات جان بیماران زحمت کشیدند، آیا روا بود عده‌ای از مبتلایان قطعی به کرونا آزادانه به مسافرت بروند؟ و با دامن زدن به چرخه‌ی گردش ویروس موارد ابتلا و بستری را بالا ببرند و فشار کاری پرستارانی را که زیر بار مسئولیت فرسوده شده‌اند، بیشتر کنند؟».

وی با اشاره به ابتلای 80 هزار پرستار به بیماری کرونا و شهادت 110 نفر از آن‌ها، افزود: «به عنوان نماینده‌ی جامعه‌ی پرستاری به خاطر این مسئله به وزیر بهداشت، وزیر ارتباطات، وزیر کشور و رئیس سازمان گردشگری معترض هستیم. آنان باید پاسخگوی پرستاران باشند، چرا با وجود این‌که سیستم‌های کنترلی از طریق تلفن‌های همراه و پیامک و اعلام اخطار امکان‌پذیر بود، در این خصوص کوتاهی شد؟».

 محمد میرزابیگی با گلایه از گردش آزادانه‌ی ۱۵ هزار بیمار مبتلا به ویروس کرونا در طول تعطیلات عید افزود: «در این ایام ۱۵ هزار بیمار کرونایی که تشخیص قطعی داده شده بودند به راحتی و آزادانه در سطح کشور راه افتادند و به سفر رفتند و بار کاری پرستاران و مدافعان سلامت را به شدت بالا بردند».

وی در ادامه گفت: «۱۴۰ هزار پرستار در کشور مشغول  خدمت به بیماران کرونا هستند. این جمعیت بزرگ بیش از ۱۴ ماه است که شبانه‌روز برای نجات جان بیماران زحمت می‌کشند و از جانشان مایه گذاشته‌اند، اغلب دو هفته کامل از خانواده منفک می‌شوند و بیش از ۸۰ هزار نفر آن‌ها به کرونا مبتلا شده‌اند و ۱۱۰ نفر آنان در این راه شهید شدند و جانشان را فدا کردند».

رئیس کل سازمان نظام پرستاری افزود: «در چنین شرایطی آیا روا بود عده‌ای از مبتلایان قطعی به کرونا آزادانه به مسافرت بروند؟ با دامن زدن به چرخه‌ی گردش ویروس موارد ابتلا و بستری را بالا ببرند و فشار کاری پرستارانی را که زیر بار مسئولیت فرسوده شده‌اند، بیشتر کنند؟».

 وی افزود: «به عنوان نماینده‌ی جامعه‌ی پرستاری به خاطر این مسئله به وزیر بهداشت، وزیر ارتباطات، وزیر کشور و رئیس سازمان گردشگری معترض هستیم. آنان باید پاسخگوی پرستاران باشند، چرا با وجود این‌که سیستم‌های کنترلی از طریق تلفن‌های همراه و پیامک و اعلام اخطار امکان‌پذیر بود، در این خصوص کوتاهی شد؟».

میرزابیگی در ادامه گفت: «بی‌توجهی به گسترش کرونا در کشور با مسافرت‌ها در شرایطی رخ داد که در کشور به شدت با کمبود پرستار مواجه هستیم. براساس استانداردهای جهانی به ازای هر هزار نفر جمعیت حداقل به چهار پرستار نیاز است. این رقم در کشور ما زیر یک نفر و حدود ۹ دهم است».

وی افزود: «علاوه بر این کمبود، در ۱۴ ماه گذشته حدود ۸۰ هزار پرستار به کرونا مبتلا شده اند و بالغ بر هشت‌‌هزار نفر نیز به دلایل مختلفی اعم از بستری، قرنطینه و مسائل مربوط به آن از خدمت منفک شده‌اند».

میرزابیگی همچنین از روند توزیع واکسن کرونا در کشور انتفاد کرد و گفت: «واکسن کرونا در کشور کم است. ما هم قبول داریم ولی همین میزان کم باید عادلانه توزیع شود. دلیل ندارد وزارت بهداشت ۴۵ هزار واکسن را از حدود ۱۰۰ هزار واکسن به یک سازمان به نام نظام پزشکی بدهد در حالی که پرستاران در بخش هوم‌کر (مراقبت در منزل) در حال فدا شدن هستند».

رئیس کل سازمان نظام پرستاری در پایان اظهارکرد: «این موضوع و بی‌عدالتی در واکسیناسیون در دست بررسی است و امیدواریم مسئولان وزارت بهداشت در روزهای آینده این روند را اصلاح کنند».


مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید :

  1. نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  2. نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  3. نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
دیدگاه شما ثبت شد
مطالب پیشنهادی
دل عالم

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری دل عالم می باشد.