
نوذر نخعی در نشست خبری به مناسبت هفته ملی بدون دخانیات با بیان این مطلب که مقابله با دخانیات تنها با کارهای سلبی با شکست روبرو خواهد بود، افزود: توانمندی خانوادهها یکی از موثرترین راههای مقابله با دخانیات است و از ۹ سال قبل این کار با تولید محتواهایی همچون ساخت کلیپ، کتاب، پوستر، اسلاید و ... کلید خورد.
به گزارش دل عالم به نقل از ایسنا، او ادامه داد: سایت خانواده بانشاط به آدرس www.happyfamily.ir دارای محتوای آموزشی رایگان برای زندگی بهتر را طراحی کردیم و برخی از کلیپ ها و محتویات این سایت به قدری علمی است که می تواند از پاشیده شدن خانواده ها جلوگیری کند و برای تولید محتوای این سایت هزاران ساعت وقت گذاشته شده است.
این استاد پزشکی اجتماعی بیان کرد: اپلیکیشن مُهَک(www.mohakapp.ir ) برای مردم بسیار راه گشاست و قسمتی از این اپلیکیشن درباره نحوه ارتباط خانواده با فرزندانشان، آموزش داده شده است.
او ادامه داد: سامانه مشاوره ۳۷۴۷ در ساعات اداری به سئوالات بهداشتی و روانی مردم پاسخگو است و اگر استقبال خوبی از این سامانه شود، عصرها نیز فعال می شود.
علی بهرام نژاد مدیر گروه سلامت اجتماعی و روانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان نیز در این نشست گفت: امروز از سایت خانواده با نشاط و اپلیکیشن مُهَک رونمایی می شود.
او ادامه داد: اپلیکیشن مُهَک درباره مراقبت همه جانبه از کودکان است و دارای بخش های آموزشی، خودارزیابی و پرسش و پاسخ است و سایت خانواده بانشاط نیز برای خانواده ها و کارشناسان است.
مدیر گروه سلامت اجتماعی و روانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان تصریح کرد: اپلیکیشن مُهَک را می توان از طریق بازار و یا بارکدی که روی پوستر آن است دانلود و نصب کنید.